Kategoriarkiv: Valby

Så er der afgang

De mange måneders forberedelse er slut, huset er lejet ud, bilen parkeret, smykkerne i bankboks og familie og venner kysset farvel.

Klokken 10 i dag letter vi mod Wien og videre til Delhi. Frie som fuglene, med arbejdslivet bag os og ikke andet at tænke på end os selv og at få så meget ud af det som muligt. Føler os utroligt privilegerede at vi kan gør dette, mht frihed fra arbejde, økonomi og helbred.

Unikke destinationer kan man vel ikke sige det bliver. Der er ikke et sted vi skal besøge der ikke har været besøgt af nogle vi kender, men vi har fået bekræftet at vort valg af rejserute ikke er helt skævt. Og det er alle steder vi ikke har været, så vi sætter stor pris på input, skriv gerne rejsetips som kommentarer under fanen ”rejsetips fra Jer”. Og tak til Jer der allerede har gjort det.

Nyd vinterkulde, slud og regn og mørke, vi damper mod varmere himmelstrøg. Og skal nok love at vi stikker Jer det lige i næsen gennem opslag her på bloggen.

Kærligste hilsner fra

Karin og Mogens, pensionister on the move…..

Så er det tæt på

Tiden nærmer sig afrejsen, og måneders forberedelser, som vi har nydt, er ved at være slut. Rejsen er købt og flyene booket.

Der er afgang 8/1 til Delhi via Wien, og så går det slag i slag.   Hjemkomst er i øjeblikket planlagt til midt i Juli, men da billetten er flexibel mht rejsetidspunkter, kan vi forlænge eller forkorte som vi vil, helt op til et år. Så længe bliver vi nu nok ikke væk. (Der er vist noget med et barnebarn….)

New Zealand SKAL nås i slutningen af marts, ellers bliver der for koldt til vores tur i Camper. Derfor ligger den første halvdel af vores tur faktisk tidsmæssigt ret fast og vi har bestilt en del af vore overnatninger. Resten af turen vil blive mere improviseret.

Pt er udfordringen at få lejet vores hus ud, noget vi har besluttet at gøre, men det har været svært for det bureau vi bruger at finde lejere til kun ½ år i denne bestemte periode, men det skal nu nok lykkes.

Vi glæder os.