Så er det tæt på

Tiden nærmer sig afrejsen, og måneders forberedelser, som vi har nydt, er ved at være slut. Rejsen er købt og flyene booket.

Der er afgang 8/1 til Delhi via Wien, og så går det slag i slag.   Hjemkomst er i øjeblikket planlagt til midt i Juli, men da billetten er flexibel mht rejsetidspunkter, kan vi forlænge eller forkorte som vi vil, helt op til et år. Så længe bliver vi nu nok ikke væk. (Der er vist noget med et barnebarn….)

New Zealand SKAL nås i slutningen af marts, ellers bliver der for koldt til vores tur i Camper. Derfor ligger den første halvdel af vores tur faktisk tidsmæssigt ret fast og vi har bestilt en del af vore overnatninger. Resten af turen vil blive mere improviseret.

Pt er udfordringen at få lejet vores hus ud, noget vi har besluttet at gøre, men det har været svært for det bureau vi bruger at finde lejere til kun ½ år i denne bestemte periode, men det skal nu nok lykkes.

Vi glæder os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *