7 tanker om "Rejsetips Californien"

 1. Her er lidt til en lille pige på 5 år.

  Selvfølgelig Disneyland og det skal være Disneyland Park i Anaheim og så skulle San Diego Zoo skulle være helt fantastisk. I San Diego ligger der også en Sea World og det er også sjovt for de lidt mindre børn.

 2. Kære begge
  For godt 20 år siden(!!) “gjorde” Ole Victor og jeg Californien i ca 3 uger med lejet bil. Yosemite National Park var for os en fantastisk oplevelse (den er beskrevet meget i guides) – derimod var LA ikke noget særligt, kun besøgte vi venner dér, hvilket jo er dejligt, men byen ikke noget (for stor og ingen bymidte).

 3. San F.: Comstock Saloon, signatur drink med to kirsebær (ka ikke huske navnet…)
  kh Jens&Birgitte
  … og go’ tur, for helvede!!

 4. Las Vegas, hmmm, er ikke et must. Har i tid er det da fint, men det er en gang plastic/blinkende lys/kopi-helvede, har været der nogle gange og det er absolut ikke på listen over steder jeg gerne vil til igen.
  Hvis i kommer der så sæt lige 10$ på 47 for mig :o)

 5. I SFo bør i overveje:

  – Gospel gudstjeneste i Glide Church. Yderst festligt med sang & band, “modeshow” for at sælge lidt accessories og få penge til de hjemløse samt knus med sidemanden 🙂
  – I må også absolut spise Dim Sum på Yang Sing Restaurant i Rincon Center ved Bay Bridge (tager i Glide kl 9:00 kan man fint tage dim sum derefter)
  – Tæt ved Yang Sing / Rincon ned til vandet finder i også Ferry Terminal … torvehallerne på steroider
  – En gåtur fra Giradelly Square mod Golden Gate er også skøn. I kan evt. tage sporvognen dertil fra downtown (kan godt nås til fods fra Yang Sing / Ferry Building)
  – Super turistede Fishermans Warf startende ved Giradelly Square men væk fra Golden Gate ville jeg springe over. Det eneste der er lidt sjovt er de mange Sea Lions som ligger på platforme ude I vandet godt nede.
  – Hvis i har bil så se Golden Gate fra Baker Beach og kør evt en lille tur rundt i det nærliggende rigmands kvarter
  – Go fornøjelse!!!

 6. Et par tips mht jeres tur fra SFO ned af HGWY 1:

  – En tur af 17-Mile drive til Carmel (hvor Clint Eastwood har været borgmester) og et stop i byen er anbefalet. Hyggelig lille by med en fantastisk flot strand. Der er masser af små hoteller og pensioner og man kan let finde noget “upon arrival”.
  – Strækket fra Carmel til LA af HGWY 1 er pænt langt men jo fantastisk flot (hvis ikke lige det er tåget). Men man kan med fordel tage et par dage eller mere i Santa Barbara. Stroll ned af hovedgaden, ud på den store Pier og kør en tur op i bjergene bag hvor alle de rige fra LA har deres imponerende sommerhuse + Besøg på en eller to vingårde med Pinot Noir på kortet kunne overvejes i samme omgang
  – LA er stort stort stort og i sammenligning med SFO ikke nær så fedt. Men man skal vel forbi Beverly Hills og så syntes jeg at Manhatten Beach er ganske hyggelig og afslappet

  Sig til hvis i vil ha mere 🙂

 7. Sikkert en postgang for sent 🙂
  Sequoia National Park syntes jeg er et besøg værd. Kun hvis I ikke allerede har set Redwoods .
  Salton Sea tidligere Ferieparadis der er ved at blive forladt og uddø ud p.g.a søens stigende saltholdighed. Det giver en helt speciel stemning. Det er 9 år siden vi var der. måske er det helt dødt nu.
  Morro Bay ved highway 1 byder på fantastisk fish n chips i smuk og hyggelig havn med tiggende kæmpemåger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *